marime text:

Un urmarit national incerca sa nu iasa in evidenta: se dadea drept preot si cerea bani de la oameni!

Politistii salajeni au prins in flagrant delict un barbat care, dandu-se preot, a incercat sa obtina bani de la un cetatean din Zalau, in urma verificarilor stabilindu-se ca acesta era urmarit national, intrucat avea de executat o pedeapsa de patru ani inchisoare, pentru inselaciune.
Un urmarit national incerca sa nu iasa in evidenta: se dadea drept preot si cerea bani de la oameni!

Marti, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Zalau, judetul Salaj, l-au surprins pe L. Vladimir, de 41 de ani, din comuna Sacaseni, judetul Maramures, suspectat ca, declinandu-si o identitate falsa, cea de preot, i-a pretins lui Arpad M., din Zalau, 300 de lei ca sprijin pentru o familie nevoiasa.

In urma efectuarii flagrantului delict, asupra suspectului au fost gasiti banii pretinsi de la Arpad M. Totodata, din verificari a reiesit ca pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru comiterea infractiunii de inselaciune, emis de Judecatoria Sighetu-Marmatiei, fiind dat in umarire nationala.

In cauza s-au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, fapta prevazuta si pedepsita de art. 215 din Codul penal, suspectul fiind incarcerat in arestul Inspectoratului Judetean de Politie Salaj.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu