marime text:

Mihai Necolaiciuc, acuzat ca tepuit statul cu 60 de milioane de euro, arestat in trei dosare!

Fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, aflat pe lista celor mai cautati 10 suspecti, a fost extradat miercuri din Statele Unite ale Americii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.



De 6 ani era dat in urmarire, fiind acuzat ca a pagubit institutia pe care a condus-o cu peste 60 de milioane de euro. De cand a pus piciorul pe pamant romanesc, agentii au facut tot posibilul ca nimeni sa nu-l zareasca.

Mihai Necolaiciuc a fost adus la Bucuresti cu un zbor de linie. De la Miami a ajuns la Amsterdam si de acolo la Bucuresti. A fost un zbor linistit si discret. Nimeni nu l-a remarcat pe barbatul ce purta catuse in avion.

Autoritatile romane nu au vrut ca fostul director CFR sa fie vazut de presa. S-au creat chiar si diversiuni. O masina a trupelor speciale a stationat la terminalul sosiri. Dar Necolaiciuc a fost luat cu duba de la scara avionului.

Necolaiciuc a fost dus sub escorta la Judecatoria sectorului 1 pentru a i se confirma mandatele de arestare.

Conform procedurii, el a fost audiat in fata instantei. Necolaiciuc a fost trimis in judecata alaturi de alte 9 persoane pentru abuz in serviciu si un prejudiciu adus CFR, adica statului roman, de aproximativ 60 de milioane de euro.

Necolaiciuc s-a aparat mereu sustinand ca el nu a facut altceva decat sa refuze niste contracte extrem de paguboase pentru statul roman.

Pentru ca s-a sustras urmaririi urmaririi penale din 2006 si pana acum, pe numele lui au fost emise 4 mandate de arestare in lipsa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu