marime text:

Fata de 15 ani, disparuta. Parintii au vorbit cu ea la telefon, dar cred ca cineva ii dicteaza raspunsurile!

Doi parinti din Hunedoara, care au crescut trei fete muncind pe branci, nu-si mai pot stapani lacrimile de cand una dintre ele, cea de 15 ani, a disparut de acasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nu s-a mai intors de la scoala din Deva unde facea naveta si rudele ei se tem sa nu fi cazut in mana unor traficanti de carne vie. Le-a incoltit acest gand in minte dupa ce au sunat-o pe fata si parea ca cineva ii dicteaza la telefon fiecare raspuns.

Politistii dat-o deja pe fata in urmarire nationala si se gandesc serios la ipoteza inaintata de parintii ei.

Oamenii spun ca au reusit sa o prinda cumva la telefon, dupa ce le-a raspuns un barbat care s-a prezentat drept Sorin din Constanta si le-a spus ferm ca Emilia va ramane cu el, fara sa le dea alte explicatii. Ei banuiesc ca l-ar fi cunoscut pe internet, pentru ca de curand ii cumparasera fetei un calculator.

Intr-un tarziu, individul a fost de acord ca fata sa vorbeasca cu parintii, insa oamenii spun ca parea dezorientata, iar din fundal, se auzea cum cineva ii sopteste ce sa raspunda la intrebarile lor. 

Nici politistii nu reusit sa afle mai multe. Au sunat pe acelasi numar si au vorbit cu fata, insa nu au aflat unde este si daca e in pericol.

Familia Kaer locuieste intr-o casa modesta, iar parintii muncesc pe branci pentru salarii de mizerie, ca sa-si poata tine la scoala cele trei fete.

Dupa disparitia Emiliei, parintii au descoperit pe calculatorul ei indicii tulburatoare, care i-au facut sa se gandeasca la faptul ca poate nu o cunosteau deloc.

Emilia are 1,65 m înaltime, 65 kilograme si este bruneta cu ochi verzi. Oricine o recunoaste este rugat sa ia legatura cu polita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu