marime text:

Bulibasa ruinat de fiul risipitor! A fugit in lume cu zestrea surorii: opt kilograme de aur, in mahmudele

Negru de suparare. Asa este un bulibasa din Olt caruia tocmai feciorul i-a furat comoara: aproape 600 de mahmudele. Averea familiei era ascunsa sub o placa de gresie din sufragerie, insa tanarul a dibuit locul si a disparut cu banii. Ca tatal sa nu-si dea seama ca l-a ruinat, baiatul a umplut cu nisip borcanul in care stateau candva monedele de aur.  
Bulibasa ruinat de fiul risipitor! A fugit in lume cu zestrea surorii: opt kilograme de aur, in mahmudele

Sa-i stea inima-n loc, nu alta ! Bulibasa din Potcoava este furibund. Din cand in cand obisnuia sa verifice ce-i mai face comoara si sa simta atingerea placuta a aurului. La ultimul control insa a inghetat. Fiul risipitor i-a lasat doar cateva mahmudele si l-a pradat de 700.000 de lei in bani romanesti. Toate ca toate, insa alta e de fapt problema. Ramane cea mica fata batrana, pentru ca a ramas fara zestre.

Principalul suspect a fost imediat Lucian, fiul bulibasei, cunoscut in sat ca mare petrecaret si cheltuitor.  

Trist, bulibasa ofteaza si calculeaza: avea aproape 600 de mahmudele, de cate 14 grame. Asadar, este mai usor cu peste opt kilograme de aur. Il doare si felul in care a "operat" tocmai fiul sau.

Pe camerele de supraveghere din curtea "palatului" se vede cum Lucian se urca in masina impreuna cu fosta sotie. Se intampla sambata. De atunci nu i-a mai vazut nimeni din neam, nici macar politia care l-a dat pe hot, in urmarire generala.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu