marime text:

Rabdare de fier sau nepasare? A asteptat 13 ANI ca sa anunte disparitia fiului!

Un caz dificil au pe maini polisistii din Botosani. Ei cauta un barbat, care a plecat de-acasa pe cand avea doar 14 ani. S-a intamplat tocmai in 1998 si abia acum mama lui i-a reclamat disparitia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ajutati de o fotografie veche, politistii au reusit sa-i faca disparutului un portret care ar trebui sa-l reprezinte acum.

Dorin Nichita s-a nascut in orasul Saveni. Intr-o zi, a plecat la scoala si nu s-a mai intors. Cand au vazut ca nu mai vine acasa, parintii nu s-au ingrijorat, pentru ca baiatul de 14 ani mai disparuse in cateva randuri. De fiecare data revenea insa la ai lui, dupa o zi-doua.

Femeia sustine ca in 1998, a mers la postul din comuna si ca un agent ar fi indemnat-o sa astepte linistita reintoarcerea fiului. Iar ea, rabdatoare, l-a ascultat. Asta pana la sfarsitul anului trecut, cand a cerut totusi lamuriri organelor de ancheta.

Politistii au obtinut prin imbatrinire digitala presupusul portret al barbatului, care are acum 27 de ani si il cauta cu ajutorul lui.

Dorin are parul blond, ochi caprui si ca semn distinctiv, o cicatrice de 2 centimetri deasupra ochiului stang. In acest caz, oamenii legii nu exclud ca mama celui disparut sa stie totusi mai multe si o vor audia, pentru a se convinge ca nu le ascunde ceva despre fiul ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu