marime text:

Portret-robot revolutionar, pentru gasirea unei fetite care a disparut in urma cu 8 ani

Speranta nu moare niciodata din sufletul unei mame care isi iubeste copilul, ca pe lumina ochilor. Sta gaj povestea tulburatoare a unei femei a carei copila a disparut fara urma.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cum ea simte ca fata este inca in viata, dar toate cautarile s-au dovedit zadarnice, anchetatorii au facut un portret-robot revolutionar. Si-au imaginat cum ar arata cea mica acum, la 12 ani, desi ea avea doar 4, cand parca a intrat in pamant.

Fetita de 4 ani se juca singura in curtea casei in care pe atunci, parintii locuiau cu chirie. Intr-un moment de neatentie al mamei, copila a disparut fara urma.

Chiar daca sunt oameni sarmani si o duc foarte greu, parintii nu au pregetat sa o caute.

Femeia a mers ani la rand la politie si i-a implorat pe ofiteri sa nu o lase. Impresionati de povestea ei, acestia au verificat toate pistele si au cerut ajutorul colegilor din toata Europa. Cel mai probabil, copila a fost rapita si vanduta traficantilor de carne vie.

Daca Andreea murea in toti acesti ani, tot ar fi gasit cineva cadavrul, ceea ce nu s-a intamplat.

Andreea Lupan ar avea acum 12 ani. Politistii au cerut ajutorul specialistilor, care si-au imaginat cum ar trebui sa  fie la aceasta varsta.

Fetita are un semn particular, o cicatrice, la arcada ochiului stang. Daca o recunoasteti, sunati de urgenta la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu