marime text:

Fetita de noua ani disparuta! Politistii si jandarmii rascolesc de doua zile o localitate din Bihor

O fetita de noua ani care are deficiente psihice s-a pierdut fara urma de duminica dimineata, cand a plecat din curtea casei parintesti. Parintii au sperante mari ca o vor gasi, mai ales ca in urma cu o saptamana, cand s-a mai ratacit o data, au dat peste ea intr-o padure din apropiere.
Fetita de noua ani disparuta! Politistii si jandarmii rascolesc de doua zile o localitate din Bihor

Zeci de localnici, politisti si jandarmi rascolesc inca de dimineata padurile si dealurile din preajma comunei Dobresti. Se tem, totusi, ca fetita sa nu fi cazut prada animalelor salbatice.

Pentru ca mai au sapte copii de care trebuie sa aiba grija, e greu, spun ei, sa stea tot timpul cu ochii pe fiecare dintre ei. Duminica, Bianca a iesit din curte si s-a jucat o vreme pe un teren viran din apropiere, impreuna cu alti copii. Apoi, a disparut dintr-odata si nimeni nu-si aminteste sa fi vazut incotro a luat-o.

Tatal si cativa vecini au cautat-o peste tot, iar cand au vazut ca nu mai reusesc sa dea de ea au cerut ajutorul autoritatilor. Politistii, jandarmii si localnicii s-au impartit in grupuri si au pornit inca de la primele ore ale diminetii in cautarea fetitei. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu