marime text:

Fata de 16 ani, disparuta de doua saptamani. Mama ei se teme ca a fost atrasa de MISA

Lacrimi, disperare si deznadejde intr-o familie din Hunedoara, dupa ce o adolescenta de 16 ani, eleva eminenta la cel mai bun liceu din oras, a disparut fara urma de aproape doua saptamani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii ei se tem cel mai tare ca fata a fost atrasa in randul yoghinilor de la MISA si le-au cerut politistilor sa le-o aduca acasa.

Cand a plecat de acasa, Maria i-a trimis mamei sale un e-mail, in care i-a explicat in cateva cuvinte ca nu are de ce sa se ingrijoreze. Asta desi nu ii spunea unde se duce, cu cine si cat va sta.

Mama fetei supune ca totul a inceput in primavara, cand Maria a participat la spirala MISA organizata la Herculane. Dupa acel episod, Maria a insistat foarte tare sa participe si la spirala organizata de yoghini la Costinesti. Atunci s-a certat foarte tare cu mama ei, care s-a opus din rasputeri. A plecat, in ciuda faptului ca parintii i-au interzis si de atunci, relatiile dintre ei nu au mai fost la fel. Maria s-a tot indepartat de ei si in cele din urma, a plecat de acasa.

Politistii vor lua legatura si cu reprezentantii MISA, ca sa vada daca stiu ceva dspre fata sau nu. Maria are 1 metru 67 inaltime, par negru lung, fata ovala si ochi caprui. Oricine a vazut-o este rugat sa sune la politie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu