marime text:

Familia romancei care a disparut impreuna cu un violator spaniol a primit o factura de la un spital!

O factura din partea unei maternitati din Germania, pe numele tinerei din Brasov, disparuta cu un spaniol dubios, le nelinisteste si mai tare pe rude.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii sunt din ce in ce mai siguri ca femeia de 30 de ani este sechestrata de strainul cu care a plecat, de fapt, de bunavoie. Si care au aflat acum este cautat prin Interpol pentru un caz vechi de viol si rapire. Disperati, membrii familiei au contactat un detectiv particular si au sunat la politia din Spania. 

Anca Filip a plecat de acasa in vara anului trecut. Era indragostita lulea de David, un turist spaniol care era in vizita in Romania. Cel putin asa credeau cu totii atunci. De-abia acum si-au dat seama ca barbatul se comporta ciudat.

Mai mult, zilele trecute, familia Ancai Filip a primit acasa o factura din partea unei maternitati din Germania. Tanara este somata sa plateasca 800 de euro. Pentru "servicii medicale". Atat scrie.

Oamenii sunt si mai nedumeriti. Asa ca fratele Ancai a vrut sa afle date direct de la Politia din Spania.

Rudele se gandesc cu teama tanara ar putea sa traiasca aceeasi experienta ca si adolescenta de 13 ani, pe care spaniolul a chinuit-o in 2004. De altfel, pentru aceasta fapta este cautat prin Interpol. David Manuel Yedra Rivera este condamnat la 9 ani de inchisoare pentru abuz sexual si rapirea unei minore. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu