marime text:

EMOTIONANT. Si-au revazut fiica disparuta in urma cu 8 ani!

Doi parinti si-au revazut vineri fiica, dupa 8 ani in care n-au mai stiut nimic despre ea. Fetita a iesit din curtea casei din Bucuresti pe cand avea 4 ani, s-a ratacit si a ajuns in final in judetul Ilfov, in grija unei familii de asistenti maternali.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A primit o noua identitate si a inceput o noua viata, in timp ce parintii biologici nu incetau sa ii roage pe politisti sa faca ceva. Un portret digital, imbatranit, a aparut la Stirile ProTV si intr-un gest tulburator, femeia care o crestea pe Cristina a pus mana pe telefon si a anuntat autoritatile.

Timizi si mai ales emotionati de momentul reintalnirii, parintii si copila abia au putut scoate cateva cuvinte.

Doamna Marinela, singura pe care fetita o stie drept mama de 8 ani, nu si-a putut stapani lacrimile si a iesit repede din incapere. Daca pentru cealalta familie bucuria era mare, pentru ea se nastea o teama imensa - aceea ca ar putea ramane fara Cristina.

Femeia incearca sa le explice ca, pentru ea, Cristina, este ca si fiica ei si ca pe langa dragoste, i-a oferit o viata fara lipsuri si o educatie buna.

Parintii biologici ai Cristinei, desi oameni sarmani, si-au cautat copilul pierdut timp de 8 ani. Impresionati de hotararea lor, politistii au facut, cu ajutorul specialistilor, portretul fetitei, asa cum ar arata la 12 ani. Si nu au dat gres.

Cand a vazut portretul la televizor, asistenta maternala si-a dat seama ca cea pe care o creste este fiica mult cautata de familia Lupan.

Cristina este acum consiliata de un psiholog, care o va ajuta sa se acomodeze cu situatia. Fetita si-a pus intrebari legate de parintii ei biologici.

Deocamdata, fetita isi va putea vizita familia biologica, insa cel mai probabil, o instanta va decide la cine va creste. Dorinta ei va fi luata in considerare de magistrati, care vor solicita si o ancheta sociala inainte de a da verdictul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu