marime text:

Doua fete, de 14 si 15 ani, au fugit impreuna de acasa, spre disperarea parintilor

Disperarea a pus stapanire pe doua familii din Abrud, din judetul Alba, dupa ce fiicele lor, in varsta de 14 si 15 ani, au fugit impreuna de acasa. Copilele erau prietene bune si colege de clasa, iar joi, dupa cursuri, au disparut fara urma. Parintii i-au implorat pe politisti sa ii ajute sa le gaseasca, mai ales ca niste fete la varsta adolescentei sunt expuse multor periclole, odata ce ajung sa umble singure prin lume.
Doua fete, de 14 si 15 ani, au fugit impreuna de acasa, spre disperarea parintilor

Alina, cea mai mica dintre fete, incepuse sa aiba probleme la scoala in ultima perioada: absente, note mai mici, ba in plus, parintii au aflat ca intrase intr-un anturaj dubios si ca s-ar fi apucat  de fumat.

Mama ei i-a confiscat telefonul mobil, iar joi, s-a dus la scoala sa vada care este situatia fetei. Cand i-a vazut masina parcata in fata scolii, Alina a intrat in panica, crezand probabil ca va urma o pdeapsa mai aspra. Cum, necum, a reusit sa o convinga pe Anca, prietena ei cea mai buna, sa fuga cu ea. Aceasta avea niste economii in pusculita de aproape 1.000 de lei, asa ca fetele au luat banii si duse au fost.

Alina a sunat-o de cateva ori pe mama sa de pe telefonul celeilalte fete, insa de fiecare data ii spunea ca s-ar afla in alta parte: ba ca e la Sibiu, ba in Baia de Aries, ba ca se indreapta spre Bucuresti. Disperati, parintii s-au dus atunci la politie, care le-au dat pe cele doua copile in urmarire nationala.

De cand fiica ei a plecat de acasa, mama Alinei nu-si mai gaseste linistea. Ea spune ca orice probleme ar avea fata le vor rezolva impreuna si nu trebuie sa-i fie teama sa se intoarca langa ai ei.

Disperata sa gaseasca indicii despre locul unde s-ar putea afla cele doua fete, mama Alinei i-a gasit printre lucrurile personale si cateva poezii de dragoste. Pare insa ca iubirea fetei n-a fost impartasita.

La fel de ingrijorati sunt si parintii fetei de 15 ani, care, desi se afla momentan la Bucuresti, cu afaceri, tin in permanenta legatura cu familia Alinei si cu politistii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu