marime text:

Disparut fara urma de 4 zile - ai lui cred ca a fost ucis, iar cadavrul a fost ascuns

Neliniste apasatoare intr-o familie din Mures, care de sambata trecuta il cauta cu disperare pe un tanar de 20 de ani, disparut fara urma.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Parintii nu pot sa accepte gandul ca baiatul lor si-ar fi pus capat zilelor si cred mai degraba ca a fost omorat de cineva care i-a ascuns trupul.

Stefan lucreaza la un gater din Valenii de Mures. Sambata, dupa ce s-a intors de la serviciu, s-a oprit la un bar din localitate sa bea impreuna cu niste prieteni. Dealtfel, era nerabdator ca a doua zi, de 1 mai, sa continue petrecerea.

Cateva ore mai tarziu, bicicleta lui a fost gasita rezemata de balustrada unui pod peste raul Mures, iar pe jos, in apropiere, era si sapca baiatului.

Rudele au verificat fiecare metru patrat din zona, i-au intrebat disperate prietenii unde ar fi putut sa mearga, insa n-au aflat nimic.

Cum un tanar atat de vesel si de lipsit de probleme ca el nu avea de ce sa-si ia zilele si nici sa fuga de acasa, oamenii se gandesc la varianta ca ar fi fost poate accidentat de o masina, iar soferul s-a grabit sa scape de cadavru.

Stefan Antal are 1, 70 metri inaltime, par blond, ochii albastri si constitutie atletica. Oricine poate da informatii despre el este rugat sa sune la 112.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu