marime text:

Disparitiile copiilor vor fi anuntate mult mai rapid. Mesajul, difuzat si la metrou sau in gari

Pentru ca disparitiile sa fie solutionate rapid, Politia Romana a lansat vineri un sistem de alerta national. In acest moment, 310 copii sunt dati disparuti si tot atatea familii isi frang mainile de ingrijorare ca nu mai stiu nimic de ei. Mai ales ca unii ar putea sa fie rapiti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In momentul in care politia va avea informatii temeinice ca un copil a disparut in conditii suspecte, ceea ce poate insemna ca a fost inclusiv rapit, initiaza sistemul de alerta rapire copil. Se formeaza o celula de criza, care transmite datele de identificare ale copilului principalelor posturi radio si TV, care vor transmite mesajul catre publicul larg.

Veti putea observa in statile de metrou, in aeroporturi sau gari sau daca sunteti in fata unui televizor, aparitia unui mesaj pe ecran care va cere sa fiti atenti daca recunoasteti copilul dat disparut.

Politistii va spun insa sa nu incercati sa interventi dumneavoastra - doar sunati si spuneti informatiile pe care le detineti despre disparut.

Acest sistem a fost implementat prima data in Statele Unite, se foloseste deja in tari ca Marea Britanie, Franta, Germania si a ajutat la gasirea copiilor disparuti sau rapiti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu