marime text:

Campioana nationala la atletism, data disparuta!

O tanara campioana nationala la atletism este cautata de politisti, dupa ce a disparut fara urma, vinerea trecuta. Atunci, fata de 19 ani, de loc din Botosani, a plecat de la matusa sa, spunand ca isi viziteaza o colega.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.N-a mai ajuns insa la destinatie si nici familia, nici prietenii nu mai stiu nimic despre ea.

Andreea Giredariu este multipla campioana nationala la cross, atat la junioare, cat si la senioare, individual si cu echipa. Fata este eleva in clasa a XII-a la Liceul Sportiv din Botosani, dar este de loc dintr-o comuna din judet.

Matusa ei, la care sta in gazda, spune ca a vazut-o ultima data in urma cu patru zile. De-atunci are telefonul inchis. Atat parintii, cat si colegii si profesorii cred ca tanara n-ar fi avut niciun motiv sa fuga de-acasa. Toti o descriu ca o fata cuminte si buna la invatatura.

Andreea are 1.75 inaltime, ochi caprui si par negru. Cand a disparut era imbracata cu o haina de stofa, colanti si adidasi, toate de culoare neagra. Ca semn particular are o cicatrice de 5 centimetri la mana dreapta. Oricine poate ajuta la gasirea tinerei este rugat sa sune la 112.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu