marime text:

Zoofilul din Potarnichea! A violat o IAPA, o MAGARITA si o GASCA! Si ii plac foarte mult IEPURII!

Un barbat de 61 de ani din satul Potarnichea, judetul Constanta, a fost la un pas de a fi linsat de localnicii, dupa ce a fost prins de doua vecine intretinand relatii sexuale cu o iapa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Oamenii si-au facut cruce, au salvat animalul din mainile agresorului dupa care s-au oprit direct la politie. Au povestit cele intamplate, iar oamenii legii l-au adus pe barbat la post pentru audieri.

"Si cu gasca lui Florin ce-ai avut?", a inceput o vecina interogatoriul, in timp ce suspectul de zoofilie se afla in postul de politie.

Localnicii din satul Potarnichea sunt revoltati de cele intamplate. Barbatul a fost prins cu pantalonii in vine de doua vecine, chiar in timp ce se "iubea" cu iapa. Individul legase bietul animal cu o funie de un gard, iar cand a fost prins asupra faptului, a rupt-o la fuga.

"Am auzit si de o magarita de la noi din sat si de o gasca", a povestit una dintre femei antecedentele zoofilului.

Nea Gheorghe, proprietarul iepei, a cerut ajutorul politiei din sat, cand a auzit ce s-a intamplat cu animalul sau. "Un om fara caracter, lipsit de societate, lipsit de orice. Nici nu ar trebui sa stea in sat", spune el despre violator.

Barbatul de 61 de ani nu recunoaste cele intamplate. Spune insa ca iubeste TOATE animalele, in special iepurii.

Oamenii legii, ajutati de vecini, au facut si o reconstituire a intregii scene. A lipsit insa actorul principal, care dadea declaratii in postul de politie.

Barbatul de 61 de ani are un baiat de 18 ani si locuieste singur de cativa ani, de cand a fost parasit de nevasta. Acum va raspunde in fata legii, pentru ultraj contra bunelor moravuri

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu