marime text:

Zece persoane ranite, dupa ce soferul unui TIR a adormit la volan si a spulberat doua masini pline cu oameni

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident din localitatea constanteana Topraisar, unde un TIR a lovit un microbuz si un autobuz. Doua dintre ele sunt in stare grava.
Zece persoane ranite, dupa ce soferul unui TIR a adormit la volan si a spulberat doua masini pline cu oameni
In urma accidentului, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta au ajuns in total zece persoane.
 
Potrivit reprezentantilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, doi dintre pacienti, o femeie si un barbat, au suferit politraumatisme si au fost supusi unor interventii chirurgicale, ambii avand pneumotorax, iar unul dintre ei avand si ruptura de splina.
 
Conform surselor citate, ceilalti opt raniti au suferit diferite traumatisme si contuzii, medicii apreciind ca viata lor nu este pusa in pericol.
 
Accidentul rutier s-a produs, joi dimineata, pe DN 38, in localitatea constanteana Topraisar, dupa ce soferul ucrainean al unui autotren a adormit la volan, camionul a intrat pe contrasens si a lovit, pe rand, un autobuz si un microbuz pline cu navetisti care se indreptau, unul dupa celalalt, spre Constanta. In autobuz se aflau 30 de pasageri, iar in microbuz erau 13 persoane. In cele din urma, autotrenul s-a oprit in zidul unui imobil de pe marginea drumului.
 
In urma impactului zece persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cu cinci autospeciale ale Serviciului Judetean de Ambulanta si trei echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea” al judetului Constanta.
 
Din cauza accidentului, petrecut in jurul orei 05.50, traficul pe DN 38 s-a desfasurat ingreunat in zona localitatii Topraisar, pe un sigur fir, timp de aproape o ora.
 
Politistii de la Circulatie asteapta si sosirea unui interpret pentru a-l audia pe soferul ucrainean.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu