marime text:

Violatorul in serie din parc a fost prins! VEZI ce au indurat cele cinci victime ale sale

Doua copile si trei femei, victime ale unui violator in serie care actiona intr-un parc al Capitalei, au in sfarsit parte de dreptate, la un an dupa ce a inceput cosmarul.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Individul a fost incoltit si incatusat in Spania, unde incerca sa ia viata de la capat. Acum se afla din nou intr-un penitenciar.

Dan Mustata, un individ de 34 de ani, care nu are mai mult de 1,65 metri inaltime si in jur de 60 de kilograme. Un atacator capabil de violente incredibile, spun insa doua copile de 11 si 13 ani si alte 3 femei. Toate il acuza de lucruri ingrozitoare.

A savarsit toate faptele in cateva saptamani, intr-un parc din Bucuresti. La nici 3 luni dupa ce barbatul fusese eliberat din penitenciar, unde a stat inchis tot pentru viol.

Stand de vorba cu cei din anturajul omului, politistii de la sectia 23 au aflat ca acesta a plecat in Spania, unde avea un frate. Si-au anuntat colegii, care l-au capturat si l-au trimis in Romania. S-au bucurat si agentii de la sectia 9, care il cautau si ei pentru talharie.

Si totusi, suspectul de 3 capete de acuzare, risca in acest moment 25 de ani de temnita - mai ales ca discutam despre un recidivist.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu