marime text:

Violata o data la 5 ani - destin CUMPLIT pentru o batrana ce abia vede si aude!

Destinul i-a rezervat o trauma greu de indurat, unei femei de 85 de ani din judetul Vaslui. Batrina a fost batuta si violata in propria casa de doi indivizi, care au tabarit peste ea, azi noapte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un nepot venit sa ii aduca de mincare femeii a gasit-o inca in stare de soc si cu greu a aflat de la ea prin ce a trecut. A ajutat-o apoi sa ajunga la politie si sa depuna o plangere.

Din pacate, oamenii legii nu stiu deocamdata cine sint cei doi barbati. Vecinii victimei nu au auzit zgomote suspecte noaptea trecuta si prin urmare n-au iesit din casa, sa-i fi zarit macar pe suspecti. Iar batrina nu a putut sa-i descrie deloc, pentru ca nu i-a vazut, sub ploaia lovituri incasate pe intuneric. Politistii cauta totusi indicii care sa-i ajute sa dea de urma celor doi.

In tot acest timp, oameni din sat se crucesc, cind se gindesc la drama femeii. In urma cu cinci ani, un alt barbat a batjocorit-o. Atunci, infractorul a fost prins si condamnat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu