marime text:

VIOL in GRUP in mijlocul campului! Trei BESTII au tocat in bataie si violat o fata de 14 ani

Caz revoltator in judetul Iasi, unde trei indivizi sunt acuzati ca au violat o copila de 14 ani, pe care au luat-o cu forta din casa unei prietene. Au dus-o pe un camp, au batut-o si au batjocorit-o pe rand, iar ca sa fie siguri ca fata nu va povesti ce s-a intamplat, au amenintat-o cu moartea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Zvonul s-a raspandit printre colegii de scoala ai fetei si a ajuns in cele din urma si la urechile dirigintei. Printre lacrimi, copila i-a marturist profesoarei ca totul era adevarat. 

Toti trei au fost trimisi in fata judecatorilor care au decis sa-i aresteze pentru 29 de zile. Un al patrulea barbat, banuit ca i-ar fi ajutat sa puna totul la cale, a reusit sa plece intre timp din tara.

Culmea este ca fata putea fi salvata. O localnica i-a vazut pe cei trei indivizi la ea in gradina impreuna cu fata, dar nu a realizat pe moment ce se intampla si nu a anuntat politia. Pentru ca este inca in stare de soc, copila a fost internata acum in spital unde urmeaza sa primeasca si ajutorul unui psiholog.

Daca vor fi gasiti vinovati, cei trei barbati cu varste intre 21 si 26 de ani risca pana la 15 ani de puscarie .

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu