marime text:

VIDEO SOCANT!!! Tanara zdrobita pe "zebra" de un TIR bulgaresc, la Arad

Un bulgar care conducea un camion prin Romania a semanat moarte la Arad. A zdrobit o tanara de 23 de ani chiar pe o trecere de pietoni si apoi a apasat acceleratia crezand ca scapa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul dintre martorii tragediei l-a urmarit cu masina personala si intre timp a dat si alarma la politie. La iesirea din Arad spre Timisoara soferul fugar a fost prins.

Pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zona se vede cum tanara traverseaza strada pe culoarea verde a semaforului. Camion care a virat la dreapta, tot pe culoarea verde, a lovit-o in plin, desi soferul trebuia sa le acorde prioritate pietonilor.

Revoltat ca soferul camionului incearca sa scape cu fuga, unul dintre martori s-a luat dupa el.

In scurt timp, toate echipajele de la politia rutiera s-au mobilizat si dupa un sfert de ora, soferul bulgar a fost oprit in trafic.

Politistii au inlemnit la o examinare atenta a TIR-ului. Urmele tragediei erau evidente.

La scurta vreme dupa ce a fost oprit in trafic, soferul bulgar, in varsta de 48 de ani a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Politistii au gasit deja un interpret si urmeaza sa-l audieze ca sa afle si varianta lui despre accident. Oricum, risca inchisoarea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu