marime text:

VEZI metoda inedita prin care patru femei furau hainele de firma din mall!

Zile intregi de filaj si o armata de ofiteri sub acoperire. Atat au investit politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale sector 3 pentru a prinde in flagrant patru tinere care furau haine din magazinele de firma aflate in mall-urile Capitalei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeile actionau doar impreuna, dupa un scenariu bine pus la punct si apoi vindeau produsele cu preturi mult mai mici. Acum sunt cercetate in libertate, pentru furt calificat.
 
Cu doua genti special confectionate, fetele plecau prin mall-uri la furat. Doua atrageau atentia vanzatoarelor sau agentilor de paza, iar celelalte doua umpleau gentile pana la refuz. Din cauza foliilor de aluminiu introduse in captuseala, sistemele de alarma nu detectau obiectele neplatite.
 
Si tinerele furau tot ce le pica in maini: fuste, bluze, rochii, pantaloni, chiar lucruri pentru copii. Acestea erau vandute apoi cu un preturi mult mai mici.
 
Femeile s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat. Politistii au restituit hainele firmei de la care au fost furate.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu