marime text:

Vezi interviul acordat de traficantul de arme Shimon Naor, condamnat la 11 ani de inchisoare!

Nu exista patrie pentru cei condamnati. Ei sunt gasiti chiar si dupa 11 ani, asa cum a fost cazul lui Shimon Naor, trimis la inchisoare pentru trafic de armament. Era dat in urmarire, iar francezii l-au gasit la Paris si ni l-au trimis "pachet" luni seara. In trecut, Naor a lucrat cu statul roman.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marti, a acceptat sa stea de vorba cu corespondentul Stirilor ProTV,  Andreea Marinescu, despre plecarea lui din tara si despre greselile care l-au adus dupa gratii.

Pentru statul roman, Shimon Naor este un traficant de armament cautat in toata lumea de 11 ani. A ajuns in arestul politiei luni seara tarziu, dupa ce a fost extradat de francezi. Are dubla cetatenie, romana si israeliana.

Naor a fugit din tara dupa ce a fost pus sub acuzare. Era intermediar pentru exporturi de arme. Avea contracte cu firmele romanesti de armament si ca atare, putea transporta marfa in afara tarii. Totul era insa ca el sa nu aprovizioneze si state supuse embargoului.

Numai ca Naor a falsificat impreuna cu alte trei persoane actele de destinatie a marfii. Asa, pistoalele mitraliera, de exemplu, figurau ca sunt vandute in Uganda sau Yemen, dar in realitate ajungeau in Nigeria si Eritreea. 

In 1999, Naor a parasit Romania. De frica spune el.

"Am vazut ca sunt urmarit - masini in fata, in spate, parca eram un spion. Am vazut ca imi e frica, incepusem sa iau lucrurile in serios si am spus 'Plec'. Nu cu avionul, pentru ca nu aveam pasaport israelian. A trebuit sa trec granita la unguri", isi aminteste Shimon Naor.

Ajuns in Israel, Naor povesteste ca a continuat sa faca afaceri si a calatorit in Africa. 

Acum, va petrece urmatorii 11 ani dupa gratii.

 

Vezi si: Viktor Bout - cel mai mare traficant de arme din lume. Afacerile lui n-au ocolit nici Romania!

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu