marime text:

VEZI cum un barbat din Romania a reusit sa insele cu mii de dolari barbati din SUA dandu-se drept femeie!

Un tanar din Caras a facut o afacere din frantul inimii unor americani instariti, pe internet. Cu poze care il infatisau drept o frumusete de femeie si cu vorbe de alint ca "ursulet", sau "lumina ochilor mei", romanul le-a jurat mai multor straini ca are planuri de casatorie cu ei, dar nu si bani de viza.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.A primit mii de dolari si apoi a disparut. Pana cand Ambasada Americii si Interpolul au intrat pe fir.

Individul in varsta de 28 de ani a cunoscut pe un site de socializare un om de afaceri din Texas, SUA. S-a prezentat drept o superba tanara romanca, l-a facut sa se indragosteasca si i-a marturisit apoi si marele impediment in calea iubirii lor.

Insa vazand ca romanca lui nu mai vine, strainul a cerut ajutorul Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti. Interpolul si politistii nostri au ajuns la tanarul din Caras, care si-a recunoscut planul la audieri. Si-a primit si pedeapsa pentru inselatorie.
 
Vecinii din comuna Padina Matei au primit socati vestea.

Cu banii obtinuti, tanarul si-ar fi renovat casa parinteasca. Dosarul nu este insa inchis - investigatorii il banuiesc ca ar mai fi inselat, dupa acelasi scenariu, alti patru cetateni americani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu