marime text:

VEZI care este ultima metoda prin care taximetristii isi jupuiesc de bani clientii!

Fiti cu ochii in patru cand mergeti cu taxiul. Daca nu, sa aveti portofelul plin, pentru ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea a taximetristului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.La controalele facute sambata noapte in Bucuresti, politistii de la rutiera si cei de la furturi au descoperit, montate prin masini, fel de fel de dispozitive care sa pacaleasca aparatul de taxat.
 
Au gasit nereguli si la alti soferi, nu doar la taximetristi, si in total - au ridicat 17 permise si au deschis 14 dosare penale, cele mai multe pentru alcool.
 
In cazul unui taximetrist, politistii au gasit un dispozitiv ascuns strategic in spatele masinii, la unul intre faruri. Asta ca sa se asigure soferul ca nici un client nu va banui nimic
 
Ingeniozitatea taximetristilor nu s-a oprit aici. Cateva minute mai traziu, oamenii legii au dat peste o alta "fabricatie" menita sa dea peste cap aparatul de taxat.
 
Si mai grav este ca un sofer, cu care poate ati mers si dumneavostra, nici nu a avut vreodata permis de conducere. Acum el este cercetat penal si risca inchisoarea de la 1 la 5 ani.
 
Cu dosar de cercetare penala s-au ales si cei care au fost gasiti bauti la volan, iar multi au ramas si fara permis de conducere.
 
Sambata seara, agentii de la rutiera au fost insotiti si de colegii lor de la furturi auto, care au verificat si ei masinile trecute prin filtru.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu