marime text:

Vasluian trimis in judecata pentru ca si-a incendiat tatal!

Tribunalul Vaslui incepe, in 16 iunie, judecarea unui barbat care, dupa ce s-a certat cu tatal sau, l-a stropit cu diluant si i-a dat foc, arsurile provocate conducand la moartea victimei.
Vasluian trimis in judecata pentru ca si-a incendiat tatal!
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Teodor Boca, pentru omor calificat.

Potrivit anchetatorilor, in 13 ianuarie 2010, pe fondul unui conflict iscat cu tatal sau, M. Boca, barbatul a aruncat cu diluant pe el, stropindu-l in partea superioara a corpului, dupa care a luat un chibrit, l-a aprins si l-a aruncat pe el, astfel incat victima a luat foc.
 
Barbatul a fost transportat la spital, unde a doua zi a decedat. Concluziile raportului de expertiza medico-legala de autopsie au stabilit ca moartea numitului B. M. a fost violenta si a avut drept cauza starea de soc, urmare a unor arsuri produse prin flacara, gradul I-II-III (arsuri pe aproximativ 60 la suta din suprafata corporala, precum si la nivelul cailor respiratorii superioare). Arsurile s-au produs prin flacara, iar intre acestea si deces, exista o legatura de cauzalitate directa, neconditionata, informeaza, vineri, Biroul de presa al Ministerului Public.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu