marime text:

Varsare de sange! I-a crapat capul fratelui sau cu securea, apoi a incercat sa-si taie gatul cu cutitul

Un barbat din comuna doljeana Galicea Mare si-a omorat fratele cu o secure, iar apoi a incercat sa se sinucida. A bagat groaza si in vecini, carora le-a aratat arma crimei, plina de sange. 
Varsare de sange! I-a crapat capul fratelui sau cu securea, apoi a incercat sa-si taie gatul cu cutitul
Barbatul este acum internat sub paza, in Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova.
 
Localnicii din comuna Galicea Mare, judetul Dolj, au solicitat, joi, interventia politistilor la o casa din localitate, dupa ce un barbat, Tudor Durita, de 44 ani, cunoscut cu afectiuni psihice, se plimba prin curtea imobilului sau, avand in mana un cutit plin de sange.
 
Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, procurorul Magda Badescu, o vecina de-a barbatului, careia i-ar fi spus ca si-a omorat fratele, Ion Durita, de 47 de ani, a reusit sa-i smulga cutitul din mana.
 
"La fata locului au ajuns si alti vecini care au intrat in casa si l-au gasit pe fratele suspectului intins pe un pat in bucatarie, iar langa pat o secure plina de sange. Victima era decedata avand doua lovituri aplicate cu securea in cap si alta in zona mainilor", a declarat procurorul Magda Badescu.
 
In momentul in care vecinii se aflau in casa lui, Tudor Durita a luat un alt cutit taindu-se la gat si la maini.
 
"Barbatul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova, unde este internat, fiind sub paza politistilor", a mai spus Magda Badescu.
 
Potrivit sursei citate, presupusul agresor a fost internat, in ultima perioada, de mai multe ori in Spitalul de Psihiatrie de la Poiana Mare si Spitalul de Neuropsihiatrie de la Craiova, el avand mai multe tentative de a se sinucide.
 
Daca medicii vor stabili ca a avut discernamant in momentul comiterii faptei, barbatul risca pana la 25 de ani de inchisoare pentru omor deosebit de grav.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu