marime text:

Vanduta de tatal copiilor ei - drama unei femei prostituata cu forta!

Tradata de concubinul ei, vanduta pe 1500 de euro si batuta atunci cand plangea de dorul copiilor. Aceasta este drama unei romance.
Vanduta de tatal copiilor ei - drama unei femei prostituata cu forta!

Pentru una dintre victime, drama a inceput dintr-o poveste de dragoste. "M-am mutat la concubinul meu acasa si locuiam cu cei doi copii minori ai nostri. In octombrie 2009, el a venit cu mai multe persoane la bunica mea si mi-a spus sa-l insotesc".

A doua zi, femeia s-a trezit intr-o alta masina, cu alti doi barbati. Iubitul i-a luat actele si a dus-o in Ploiesti, in casa unei femei de 30 de ani. Dupa doar trei zile a fost iarasi mutata, acum insa la Bucuresti unde a fost urcata intr-un tren catre Grecia, alaturi de alti barbati.

"La controlul vamal, unul dintre ei s-a asezat langa mine si mi-a spus sa nu zic nimic sau voi fi batuta"

A ajuns apoi intr-o casa din periferia Atenei, unde a inteles ca a fost vanduta de iubitul ei pentru 1500 de euro.

"Inca din prima zi cand am ajuns, am fost scoasa pe strada si mi s-a spus ca trebuie sa ma culc cu oameni pe bani. Toti banii am fost obligata sa le predau celor care m-au cumparat"

In zona in care statea, femeia statea cu o alta prostituata, o menajera si doi "pesti". "Unul dintre ei m-a batut cand a aflat ca am plans de dorul copiilor" isi incheie dramatic femeia povestea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu