marime text:

Vamesii din Vaslui banuiti ca n-au mai mult de 8 clase!

Zeci de politisti de frontiera, din Vaslui, sunt banuiti de sefii lor, ca n-au mai mult de 8 clase, dar s-au angajat cu diplome false, de bacalaureat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.43 de politisti de frontiera din Vaslui sunt banuiti ca n-au ce cauta in sistem. Nu puteau fi angajati daca nu terminasera liceul, dar se pare ca multi s-au descurcat cum au putut.

Totul a inceput in 2006, cand granicerii s-au transformat in politisti de frontiera. Ca sa fie preluati de noua structura, au fost rugati sa aduca la dosar diploma de bacalaureat. Cum multi au adus acte care aratau ca au studiat la Chisinau, au starnit suspiciuni. Care s-au adeverit.

4 politisti de frontiera au fost trimisi atunci, in 2006, in judecata iar sentinta ca sunt vinovati a venit abia anul acesta. Curios, dar abia in acel moment, superiorii au decis verificarea tuturor actelor de studii pentru politistii de frontiera, care pretindeau ca au facut scoala la Chisinau. 

Cativa au demisionat, sub diferite pretexte, probabil ca sa scape de ancheta, cred superiorii.

Patru dintre politistii de frontiera care s-au angajat cu diplome false de bacalaureat au fost condamnati deja pentru fals si au primit inchisoare cu suspendare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu