marime text:

Circ total la sediul PRM! Vadim i-a bruscat si injurat ca la usa cortului pe cei veniti sa-l evacueze/ VIDEO

Sediul Partidului Romania Mare a devenit marti arena de circ, iar spectacolul evacuarii tine de mai bine de 10 ore. Cand a dat cu ochii de autoritatile sosite sa-l goneasca din cladirea retrocedata, Corneliu Vadim Tudor a pornit razboiul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.I-a aruncat un pahar de apa in fata unei femei, executor judecatoresc, i-a zburat cascheta unui politist si i-a jignit in fel si chip pe toti cei prezenti.

Cat timp a durat inventarierea bunurilor, Vadim Tudor a iesit din ora-n ora la balconul cladirii sa se planga printr-o portavoce ca, "este sechestrat, in propria-i casa".

Corneliu Vadim Tudor s-a dezlantuit cum a vazut-o intrand in sediul partidului sau pe care cea care urma sa-l dea afara - executorul judecatoresc Daniela Shomaldoc. Se intampla dimineata, la 8 si jumatate.

Iar in momentele in care atentia jurnalistilor era indreptata catre executor, Corneliu Vadim Tudor incerca sa organizeze pe ultima suta de metri rezistenta.

Nimeni nu au scapat de cuvintele grele aruncate de europarlamentar, nici macar politistii.

In imbranceli si urletele, fostul parlamentar Marcu Tudor - fratele liderului PRM - era transportat de medicii SMURD spre ambulanta. Au gonit cu el spre spitalul militar, din cauza problemelor cardiace.

Nu este prima oara cand se incearca evacurea Partidului Romania Mare.

De fiecare data, Corneliu Vadim Tudor s-a opus cu succes executarii silite, pe motiv ca in aceeasi cladire isi desfasoara activitatea Fundatia Romania Mare si tot aici isi are si sediul de europarlamentar.

Instanta a decis inca din primavara anului trecut ca proprietarul imobilului este urmasul lui Nicolae Caranfil - Andrew George - stabilit in SUA.

Vadim refuza insa sa paraseasca sediul, sustinand ca este victima unui abuz al mafiei imobiliare. De altfel, el a spus ca nu va parasi cladirea decat incatusat.

Pe tot parcursul zilei, Vadim a dialogat prin intermediul unei portavoci cu cei 10-20 de simpatizanti ai sai, carora le-a spus ca este sechestrat de politie in sediu si a cerut torte, lumanari si hrana uscata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu