marime text:

Utilaje de 200.000 de euro - asta au ajuns sa fure hotii din Romania

Ce mai fura hotii din Romania? Utilaje grele, folosite in constructii. Au pus ochii pe excavatoare si buldozere, pentru ca iau bani frumosi pe ele.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Infractorii le inchiriaza, printr-o firma fantoma, iar apoi dispar cu ele. Numai anul acesta, 50 de asemenea utilaje au fost furate. Unul singur poate costa si 200.000 de euro.

Valentin Ionita a ramas fara doua escavatoare dupa ce le-a inchiriat unui client. Acesta i-a cerut sa-i duca utilajele in apropierea unui santier din Ploiesti. Proprietarul n-a banuit nimic, asa ca cele doua utilaje au fost duse in afara localitatii.

In timp ce escavatoarele erau furate, suspectul principal a fost zarit in hotelul in care au fost cazati si muncitorii care ar fi trebuit sa le manevreze. Fata lui poate fi distinsa in imaginile camerelor de supraveghere insa, deocamdata, el nu a fost identificat.

La Constanta, cativa hoti au furat un excavator din curtea in care era parcat. Cu ajutorul unui pistol cu electrosocuri l-au doborat pe paznic, apoi l-au lovit cu o bata. Au vandut utilajul la Piatra Neamt, dar au fost prinsi.
 
Daca la inceput hotii le furau din strainatate si le vindeau in Romania, acum loviturile se dau in tara. Cum un singur utilaj costa 200.000 de euro, pagubele sunt de ordinul milioanelor.

Din cele 50 de utilaje grele furate anul acesta, doar 21 au fost recuperate.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu