marime text:

Urmarire cu impuscaturi, pentru oprirea unui tanar fara permis, la volanul unei masini fara numere!

Impuscaturi, urmariri pe sosea si tamponari, toate s-au intamplat pe o sosea din Mehedinti, in timp ce politistii incercau sa prinda un sofer care nu a oprit la control. Imaginile filmate de oamenii legii vor fi proba in instanta, pentru ca judecatorii sa nu-l mai elibereze pe suspect, asa cum au facut in urma cu cateva luni, dupa un incident asemanator.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tanarul de 22 de ani a fost vazut conducand o masina fara numere de inmatriculare. Politistii l-au recunoscut, pentru ca la inceputul anului tot ei l-au prins tot dupa o urmarire lunga si au constatat ca nu are permis.

Acum l-au urmarit aproape 20 de kilometri pana sa-l prinda, iar la un moment dat a intrat intentionat in masina oamenilor legii. Ca sa-l faca sa se opreasca, politistii au tras cateva focuri de avertisment si numai asa tanarul a cedat. A fost retinut pentru 24 de ore, iar judecatorii vor decide daca ii prelungesc mandatul sau il lasa din nou liber.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu