marime text:

Urmarire cu focuri de arma, pentru prinderea unor talhari care actionau in Capitala

Cu focuri de pistol. Asa s-a incheiat o urmarire care s-a intins pe mai multi kilometri prin Capitala si in judetul Ilfov. Pe strazile din Bucuresti au ramas mai putini indivizi certati cu legea. Politistii i-au dus la sectie pe trei suspecti de talharie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aproape in acelasi timp, patru tineri isi sfarseau cariera de gangsteri abia inceputa. Cei patru tineri, doi baieti si doua fete, sunt fara ocupatie. Ca sa faca rost de bani s-au gandit sa-l jefuiasca pe factorul postal din cartier. In scara unui bloc, una dintre fete l-a atacat cu un aparat cu electrosocuri, iar baiatul care o insotea a incercat sa-l puna la pamant cu o batista imbibata in cloroform.

Vecinii au dat insa alarma si intreaga banda a ajuns la Parchet.

Inca marti noapte, cei care l-au atacat pe postas au primit mandate de arestare pentru 29 de zile. Complicii lor vor fi cercetati in libertate si au interdictie de a parasi Capitala.

In acelasi timp, criminalistii de la Sectia 1 erau pe urmele unor talhari pe care ii filau de aproape doua luni. Aveau plangeri de la mai multe femei ce sustineau ca au fost atacate. Marti seara, politistii au organizat un flagrant si, chiar daca initial suspectii au reusit sa fuga, i-au incatusat in judetul Ilfov.

In timpul urmaririi de marti noapte, suspectii au lovit mai multe masini in trafic. Toti trei au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore si miercuri judecatorii vor decide daca ii aresteaza preventiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu