marime text:

JAF la o casa de schimb din Timisoara! Politia crede ca angajata i-a netezit drumul hotului

O casa de schimb valutar din zona complexului studentesc din Timisoara a fost jefuita, miercuri dimineata, de un barbat care a amenintat-o pe casiera si a furat toti banii gasiti, primele informatii aratand ca atacatorul ar fi furat 25.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE:Dupa ce au vizionat imaginile surprinse de camera de supraveghere, patronii casei de schimb valutar spun ca intreaga poveste pare cusuta cu ata alba.

"Pe camerele de supraveghere se vede cum barbatul o ia de brat pe casiera. Nu se vede ca ar fi avut un cutit in mana sau ca o ameninta. Ciudat este ca ea nu a apasat butonul de panica, desi era foarte aproape. Din ce se vede pe camera, el i-a spus aproape prieteneste sa mearga la baie."

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Timis, Emil Andrei, jaful a fost anuntat la 112 in jurul orei 8.00. El a declarat ca politistii au ajuns la casa de schimb valutar la doua minute dupa ce au fost sesizati despre jaf, insa autorul disparuse.

"Am fost sesizati in jurul orei 8.00 ca la o casa de schimb valutar de pe strada Daliei din Timisoara a fost un jaf. Politistii au ajuns in doua minute la locul faptei, insa nu l-au mai gasit pe autor", a spus Emil Andrei.

El a precizat ca autorul jafului este un barbat care purta sapca si ochelari de soare si care a patruns in incinta unitatii chiar in momentul in care casiera deschidea casa de schimb valutar.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, casiera le-a declarat politistilor ca a fost amenintata cu un cutit de catre atacator, dupa care a fost dusa cu forta in baia unitatii, unde a stat pe toata durata jafului.

Primele cercetari ale politistilor aratau ca atacatorul a reusit sa fuga cu 25.000 de euro. Anchetatorii aflati la fata locului sustin ca au fost furati, de asemenea, si 20.000 de lei. Purtatorul de cuvant al Politiei Timis a mai spus ca, din informatiile pe care le detine, casa de schimb valutar este dotata cu o camera de supraveghere, iar politistii sunt in alerta pentru a-l prinde pe atacator.

El a adaugat ca acea casa de schimb era dotata si cu buton de panica, insa, din primele verificari, acesta nu a fost actionat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu