marime text:

UPDATE: Gardienii acuzati ca au ucis in bataie un detinut au fost arestati

L-au imobilizat, i-au dat cu bocancii in cap si l-au lovit cu bastonul pana si-a dat sufletul. Doi gardieni de la Penitenciarul Galati vor avea toata viata pe constiinta acest pacat , iar astazi au fost arestati pentru 29 de zile. Seful lor, un sub-comisar, banuit ca a tainuit totul, urmeaza sa fie cercetat, dar in stare de libertate.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Subcomisarul este banuit ca le-ar fi permis celor doi gardieni sa il bata pe detinut si sa il imobilizeze, fara sa intervina. Mai mult, spun anchetatorii, nici nu a mentionat in procesul verbal de predare-primire, ca s-a petrecut vreun incident in timpul serviciului sau de paza.

Imediat dupa ce detinutul in varsta de 36 de ani a murit, varianta oficiala a fost ca a facut un stop cardio-respirator. Surse din interiorul anchetei au precizat insa inca de atunci ca trupul barbatului era plin de vanatai.

Angajatii penitenciarului au explicat la momentul respectiv ca au incercat doar sa il linisteasca pentru ca, fiind alcoolic, intrase in sevraj si devenise agresiv. In afara de cei trei, in acest caz, inca noua persoane sunt cercetate in stare de libertate pentru complicitate la omor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu