marime text:

Un terorist afgan a fost prins in Romania!

Un barbat din Afganistan, care planuia un atentat sinucigas intr-o tara din Spatiul Schengen a fost prins de Agentii Serviciului Roman de Informatii si de procurorii de la crima organizata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectul afgan a fost prins in timpul unei operatiuni spectaculoase ce viza o retea care se ocupa cu traficul de migranti dinspre tarile arabe spre europa occidentala. Nu mai putin de opt barbati, toti originari din Afganistan au fost depistati in judetul Hunedoara la bordul a doua masini. Niciunul nu avea acte de indentitate.

Ancheta a scos la iveala faptul ca unul dintre ei urma sa puna la cale un atentat terorist sinucigas, asa ca procurorii DIICOT au decis sa-l retina.

In spatele gratiilor au ajuns si liderii gruparii este vorba despre doi egipteni si un sudanez, care au ajutat pana acum sa ajunga in occident 30 de arabi, de la care au primit taxe ce ajungeau pana la 12 mii de dolari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu