marime text:

Un tata i-a crapat capul cu toporul fiului sau din cel mai stupid motiv posibil!

In loc de tihna si bucurie, Pastele aduce suferinta intr-o familie din judetul Vaslui. Un barbat de 35 de ani zace in stare grava pe patul de spital, dupa ce chiar tatal sau l-a atacat cu un topor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batranul se caieste acum amarnic pentru ce-a facut, mai ales ca motivul este cat se poate de stupid. Si-a iesit din fire cand a vazut ca fiul sau nu maturase bine curtea, ca sa o pregateasca de sarbatoare. 

Batranul de 71 de ani s-a facut foc si para cand a venit acasa din sat si a vazut in curte niste gunoaie. In plus, fiul sau nici nu pusese ordine intre uneltele din gospodarie, asa cum il rugase sa faca.

Atunci, tatal a pus mana pe topor si s-a napustit asupra tanarului, fara prea multe vorbe. Acesta n-a apucat sa schiteze vreun gest de aparare si a cazut intr-o balta de sange.

Abia atunci parintele sau si-a dat seama ce a facut si, ingrozit de propria fapta, a sunat la Salvare. Echipajul medical a transportat victima la Spitalul de Urgenta din Barlad, de unde un elicopter SMURD a transferat-o la Iasi.

Doctorii spera sa-l poata face bine pe barbat, dar chiar si asa tatal sau va avea probleme mari cu politia care il cerceteaza acum pentru vatamare corporala grava.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu