marime text:

Un tata "grijuliu" - si-a trezit fiul din somn, cu o lovitura de topor!

Atac neasteptat din partea unui barbat din Dambovita, care n-a mai tinut cont de nimic si si-a atacat fiul cu un topor. Se intelegeau in ultimul timp ca soarecele si pisica, dar de data aceasta batranul a intrecut limita si si-a lovit baiatul cu o secure, chiar in timp ce acesta dormea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Motivul pentru care cei doi se cearta si chiar se altoiesc nu si-l mai aduce aminte nimeni. Mama tanarului a murit, asa ca au mai ramas in batatura doar el si tatal, cu care se cearta zilnic.

Acum se pare ca de vina a fost bautura, pe care batranul o consumase in cantitate prea mare, la birtul din sat. Ametit bine, a ajuns acasa, a pus mana pe un topor si si-a lovit crunt baiatul, care dormea. Lama l-a nimerit in coapsa dreapta si pana cand baiatul s-a dezmeticit, era deja plin de sange.

Tanarul ranit povesteste ca abia ce se intorsese de la padure, iar din cauza oboselii a adormit imediat. S-a trezit in durere.

Nu este pentru prima data cand batranul isi loveste baiatul, povestesc vecinii.

Tanarul a fost operat si a ramas pentru recuperare, sub observatia medicilor de la Ortopedie. Batranul a fost audiat de politisti, dar este cercetat in stare de libertate, pentru ca fiul nu vrea sa depuna plangere impotriva lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu