marime text:

Un tanar si-a impuscat mama in ochi in imprejurari INCREDIBILE!

Incident cu urmari grave, la Bacau! Un tanar de 23 de ani, abia intors de la munca din Italia, a reusit sa-si impuste mama direct in ochi cu o arma cu aer comprimat. 
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Desi femeia a fost dusa rapid la spitalul din Iasi, medicii nu i-au mai putut salva vederea la ochiul respectiv. Tanarul a tras cu alice, dar de la mica distanta. Cu fata plina de sange, femeia a reusit sa fuga la fiica sa si sa ceara disperata ajutor.

Nimeni nu-l credea in stare de asa ceva pe baiatul de 23 de ani, despre care vecinii spun ca era cuminte si la locul lui.

Localnicii vorbesc totusi despre discutii care ar fi avut loc in ultimul timp, despre casa batraneasca, pe care baiatul se astepta sa o mosteneasca.
 
Deocamdata, mama baiatului, abia operata, nu poate povesti ce s-a intamplat, iar fiul ei a fugit de-acasa, imediat dupa incident, speriat ca politistii il vor lua la intrebari.
 
Ulterior, tanarul a ajuns la spital, plin de vanatai pe fata. Voia sa afle in ce stare se afla mama lui si a sustinut ca femeia a fost ranita din greseala.

Baiatul a povestit ca duminica seara tarziu, niste indivizi din sat ar fi intrat in casa peste el, stiind ca tocmai s-a intors de la munca din Italia si are ceva bani stransi cu truda. Fara multa vorba, i-ar fi cerut economiile, dar cum tanarul nu s-a lasat intimidat, l-au luat la bataie.

In incaierare, baiatul a reusit sa scoata arma si sa traga, dar a nimerit-o pe mama lui drept in ochi. Speriati, atacatorii ar fi luat-o la fuga si nici baiatul, la randul sau, n-a stat langa femeia ranita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu