marime text:

Un tanar de 18 ani i-a taiat gatul surorii de 4! VEZI ce motiv a avut

Keith Randulich, din Chicago, este judecat pentru uciderea surorii sale mai mici si cel mai probabil va fi condamnat la inchisoare pe viata. Crima a oripilat o comunitate intreaga, insa motivatia a starnit un val de furie.
Un tanar de 18 ani i-a taiat gatul surorii de 4! VEZI ce motiv a avut

Keith a recunoscut in fata anchetatorilor ca a ucis-o pe Sabrina, dar de fapt a salvat-o. Tanarul, care are o inteligenta peste medie, a facut, de fapt, o incercare de a se salva, insa a dat gres...

El a spus ca surioara lui cea mai mica era de fapt abuzata sexual de parinti si de celalalt frate. A vrut sa impiedice ororile, insa nu a reusit. Astfel, a luat decizia de a-i curma suferinta fetitei de 4 ani prin singurul posibilitate ramasa - aceea de a-i lua viata.

Insa explicatiile nu au stat in picioare; legistii au stabilit in urma expertizelor ca fetita nu a fost violata.

Keith Randulich a ucis-o pe Sabrina in urma cu un an si jumatate. A dus-o in pivnita casei, in timp ce parintii erau plecati de acasa, iar fratele lor era in camera lui si i-a taiat gatul cu un cutit de bucatarie.

Anchetatorii au descoperit in pivnita o colectie de filme de groaza, muzica death metal, toate acestea apartinandu-i lui Keith.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu