marime text:

Un student la Teologie voia sa vanda doua tinere fortate sa se prostitueze, unor proxeneti!

Pana si un student la Teologie este convins ca nu e bine sa faci ce face popa, ci doar ce spune el. Altfel n-ar mai fi acuzat de ofiterii de la Crima Organizata ca a incercat sa vanda doua tinere unor proxeneti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectul le-a promis domnisoarelor ca vor fi angajate la terasa pe litoral. In realitate, au fost batute si sechestrate.

Fetele de 18 si 20 de ani le-au spus ofiterilor de la Crima Organizata ca au fost aduse in Constanta si inchise intr-un apartament. Aici erau obligate sa se prostitueze, iar in cazul in care refuzau clientii, doi tineri, intre care si cel de la Teologie, le bateau crunt.

Viata celor doua fete ar fi continuat asa, daca proxenetii nu ar fi vrut sa le si vanda unor traficanti pe persoane. Aici au intrat pe fir si politistii, care au aflat ca voiau pe una dintre ele 1.000 de euro.

Atat traficantii, cat si proxenetii au fost retinuti un urma unui flagrant si arestati pentru 29 de zile. Studentul la teologie si prietenul sau risca 15 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu