marime text:

Un scandalagiu s-a dezbracat in pielea goala in fata politistei care venise sa-l linisteasca!

Localnicii unei comune din Bihor au petrecut o noapte alba, dupa ce un vecin, care i-a terorizat de nenumarate ori pana acum, s-a dat din nou in spectacol pe ulite. Dupa ce s-a imbatat bine, barbatul a ramas in costumul lui Adam si in cele din urma s-a automutilat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul de 32 de ani nu are serviciu, dar are in schimb o agresivitate iesita din comun, spun localnicii din Astileu. Cu fiecare dintre ei a avut cate ceva de impartit, iar la politie ploua cu reclamatii impotriva lui.

Miercuri noapte, a baut pana n-a mai stiut de el, impreuna cu doi frati de-ai lui, dupa care i-a cerut unui vecin sa-i dea telefonul lui, pentru ca vrea sa sune pe cineva. Omul a indraznit sa il refuze si de aici a pornit tot scandalul. A imbrancit mai multi localnici, iar oamenii au chemat politia in ajutor. Numai ca in fata agentei care a venit sa-l potoleasca, s-a dezbracat in pielea goala si a inceput s-o ameninte. Vazind ca n-o impresioneaza prea tare, s-a ranit cu un cutit si a incercat chiar sa se spanzure.

Politista a chemat ajutoare si o ambulanta, iar scandalagiul a fost luat pe sus si dus la spital. Barbatul a mai fost inchis in trecut, dar asta parca mai tare l-a inrait.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu