marime text:

Un roman cu un laser verde aproape sa doboare un avion militar!

Un imigrant roman ce lucra la o ferma agricola din Marea Britanie a fost aproape de a provoca prabusirea unui avion militar britanic, orientand un laser verde in directia aparatului de zbor care tocmai efectua o manevra de zbor dificila.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Radu Moldovan, in varsta de 26 de ani, a orientat laserul in directia cabinei pilotului avionului Tornado, in timp ce acesta incerca sa duca la bun sfarsit o manevra de zbor la doar 365 de metri inaltime.

Dar sistemul sau de navigatie a marcat coordonatele sursei acestui laser, iar informatia a fost transmisa politiei. Moldovan a fost prins la ferma Cairnie, de langa Cupar, Fife, unde lucra la culesul de fructe.
 
Moldovan a recunoscut ca a pus in pericol avionul urmarindu-l cu laserul, in timp ce acesta se indrepta luni seara spre baza de aparare aeriana RAF Leuchars. El a declarat insa ca nu a realizat posibilele implicatii ale faptei sale, adaugand: "Acum imi dau seama".
 
Seriful din Cupar a calificat joi gestul lui Moldovan drept unul "extrem de grav".
 
Lui Moldovan i s-a cerut sa isi predea pasaportul la o sectie de politie, unde trebuie sa se prezinte zilnic pana la pronuntarea sentintei, luna viitoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu