marime text:

Un roman a devenit asasin la comanda in Italia - afla pentru ce suma!

A primit 500 de euro ca sa omoare cu sange rece un italian! De asta este acuzat un roman de 20 de ani care ar fi injunghiat mortal un italian in varsta de 40 de ani, la comanda sotiei acestuia! Romanul, nascut in judetul Bacau, a fost deja arestat, alaturi de alte trei persoane, iar sotia victimei pentru ca este insarcinata este arestata la domiciliu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Asasinatul ar fi fost pus la cale de sotia italianului ucis, Giuseppe Giandinoto in varsta de 40 de ani care si-a acuzat sotul ca a batut-o.

Femeia s-a intalnit in bar cu mai multe persoane si i-ar fi oferit 500 de euro romanului Marius Maftei ca sa-i omoare sotul. Printre cei cu care a pus la cale asasinatul se numara si un tanar de 32 de ani care ar fi amantul italiencei.

Marius Maftei ar fi acceptat sa-l ucida pe Giuseppe Giandinoto si dupa ce ar fi consumat alcool l-a injunghiat de doua ori pe italian chiar in fata casei in care locuia in Catania.

Italianul nu a murit pe loc, ci a fost internat o perioada in stare grava in spital. A avut momente in care a fost constient si a putut oferi anchetatorilor date care au dus la arestarea suspectilor. 

Romanul a fost arestat, alaturi de alte trei persoane, sub acuzatia de omor cu premeditar. In timpul audierilor, el a sustinut permanent ca l-a injunghiat pe italian pentru ca acesta l-ar fi atacat.

Parintii romanului din Buhus, judetul Bacau sunt socati de vestea ca fiul lor ar fi ucis un om si spun ca acasa era un baiat linistit. Era plecat de 4 ani in Italia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu