marime text:

UPDATE: Politistul si jandarmul acuzati de trafic de droguri - 29 de zile dupa gratii!

In loc sa apere legea, au incalcat-o! Un politist si un jandarm din Bistrita-Nasaud au fost retinuti impreuna cu alti opt suspecti de trafic si consum de droguri. Dupa o noapte petrecuta in arest, martii au aflat ca vor ramane dupa gratii inca 29 de zile. Cu totii sunt banuiti ca ar fi comercializat substante halucinogene interzise, printre care si canabis.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In total, 52 de persoane au fost cercetate, dar deocamdata doar opt au primit mandate de arestare. Printre suspectii in acest dosar se numara si un angajat ISU Bistrita Nasaud si un elev la scoala de politie din Campina.

Superiorii celor cercetati pentru trafic de stupefiante spun ca acestia aveau la serviciu un comportament ireprosabil.

La perchezitii, politistii au ridicat aparate de maruntit si portionat substante vegetale, instrumente destinate consumului de droguri, cantare digitale, sume ce depasesc 100.000 de lei si, bineinteles, stupefiante.

Dupa luni intregi de filaj, oamenii legii au reusit sa adune suficiente informatii despre aceasta retea. 33 de perchezitii s-au facut luni in locuintele suspectilor, iar dupa un adevarat maraton de audieri, s-a lasat cu opt arestari.

Acuzatiile se refera la trafic si consum ilicit de droguri, respectiv  cannabis, rezina de cannabis si mefedrona, cunoscuta popular sub denumirea de ''sare de baie".  Drogurile proveneau in principal din Spania si Ungaria si erau distribuite apoi pe raza municipiului Bistrita.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu