marime text:

Un politist a impuscat un tanar, pentru ca nu i-a placut cum i-a salutat prietena!

Un politist din Harshova era sa fie linsat, dupa ce l-a impuscat pe un tanar din localitate. Politistului nu i-ar fi placut cum ii salutase acesta prietena si a scos pistolul cu bile de cauciuc, sa-l invete minte.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Martorii povestesc ca politistul, ajutor de sef de post, era in timpul liber cand s-a luat la harta cu victima. Nu i-ar fi placut, se pare, felul in care acesta i-a salutat prietena. A scos pistolul si a tras fara sa clipeasca. Cinci proiectile l-au nimerit pe tanarul care nu a avut cum sa se apere.

Politistul a rupt-o apoi la fuga, dar prietenii tanarului impuscat s-au luat dupa el. Incercand sa scape, omul legii a aruncat arma si s-a refugiat in sediul politiei.

Ca sa-i potoleasca pe tinerii furiosi, la fata locului au fost mobilizati zeci de jandarmi si politisti. Imediat au aparut si superiorii politistului care, dupa ce l-au audiat, au decis sa-i intocmeasca dosar penal.

Superiorii politistului spun ca acesta a fost angajat ca ajutor de sef de post in comuna Crucea - arondata politiei din Harsova- in urma cu trei luni si pana acum, nu a creat niciodata probleme.

Dupa ce a fost audiat cateva ore la politia din Harsova, ajutorul de sef de post a fost transportat la Parchetul de pe Langa Judecatoria Constanta. El va fi cercetat pentru folosirea ilegala a armamentului si vatamare corporala si risca sa fie dat afara din serviciu.

In ceea ce il priveste pe tanarul impuscat, medicii spun ca ranile nu sunt grave si nu necesita internare. El a depus deja o plangere penala si spune ca se va prezenta si la Seviciul de Medicina Legala, pentru obtinerea certificatului medico-legal.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu