marime text:

Un mort si patru raniti, dupa o calatorie fara pauza, din Germania pana in Romania

Masina lor a ajuns pe contrasens, sub rotile unui TIR, in apropiere de Deva.  Se grabeau sa ajunga acasa, ca sa-si petreaca sarbatorile alaturi de familie, dar drumul lor de peste 1.000 de kilometri s-a sfarsit cu un accident teribil.
Un mort si patru raniti, dupa o calatorie fara pauza, din Germania pana in Romania

Zece romani care lucrau in Germania se indreptau in doua masini spre familiile lor din Varlad si Vaslui. La un moment dat, soferul primului autoturism, doborat de oboseala, probabil, n-a calculat bine timpul pe care il avea pentru o depasire. N-a mai apucat  sa revina pe banda lui si un TIR a zdrobit masina. Cel de la volan a murit, iar patru pasageri au ajuns la spital cu mainile si picioarele rupte. Tot la spital a ajuns si soferul masinii care venea in spate. I s-a facut rau in momentul in care si-a scos colegii plin de sange din masina sfaramata.

Prietenii celor raniti sunt in stare de soc. N-au putut sa-si creada ochilor cand le-au vazut masina sfarmandu-se sub TIR.

La locul accidentului au sosit mai multe echipaje de pompieri si ambulante. Din pacate, pentru soferul care a provocat nenorocirea nu s-a mai putut face nimic.

Rudele barbatului mort si ale ranitilor au fost anuntate de tragedie si vor porni acum spre Deva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu