marime text:

UPDATE: Accident groaznic in fata unui spital din Capitala. Un mort si zece raniti!

Un mort, zece raniti si sapte autoturisme avariate. Este bilantul accidentului inspaimantator petrecut luni, in fata Spitalului Sfantul Ioan din Bucuresti. Un camion de mare tonaj a strivit un Matiz, care a intrat in intersectie , spun politistii, pe culoarea verde a semaforului.
UPDATE: Accident groaznic in fata unui spital din Capitala. Un mort si zece raniti!

Cand soferul Matiz-ului a intrat pe Bulevardul Vitan-Barzesti pe culoarea verde a semaforului, dupa spusele politisitilor,  de pe drumul principal venea o masina de mare tonaj, care nu a oprit. Soferul sustine ca nu mai stie ce s-a intamplat.

Soferul Matizului a murit pe loc. Impactul dintre cele doua vehicule a fost atat de violent, incat amandoua au lovit alte patru masini aflate la semaforul care arata culoarea rosie. Sapte persoane au fost ranite. Una dintre ele a fost transportata la Spitalul Bagdasar-Arseni, cu traumatism cranio-cerebral, iar alte doua la Spitalul Sfantul Ioan.

Cert e deocamdata, spun politsitii, ca soferul cisternei a trecut pe rosu si a lovit Matizul, care intase in intersectie regulamentar.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu