marime text:

Un medic in pragul pensionarii, prins luand mita 400 de lei de la un pacient

Cariera unui medic urolog din Bistrita Nasaud s-ar putea incheia brusc dupa ce a fost prins in flagrant primind mita 400 de lei de la un pacient. Chiar omul care i-a inmanat banii a chemat procurorii, revoltat ca pentru un aviz la care avea tot dreptul medicul s-a gandit sa-i ceara bani.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul in varsta de 65 de ani avea nevoie de controlul anual pentru a-si primi in continuare pensia. Insa cand doctorul i-a cerut o suma egala cu venitul lui lunar, omul s-a dus glont pa parchet, iar procurorii i-au organziat medicului un flagrant.

Acum este cercetat in stare de libertate si imediat dupa ce toata povestea s-a aflat, si-a luat concediu medical si nu mai este de gasit.

E greu de inteles de ce si-a patat cariera cu o asemenea fapta, mai ales ca era un doctor renumit in oras si mai avea doar un an pana sa iasa si el la pensie.

In urma cu cativa ani a mai fost cercetat tot pentru luare de mita, dar a scapat pentru ca in joc erau sume mici. Daca va fi gasit vinovat de data aceasta, medicul  risca intre 3 si 15 ani de inchisoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu