marime text:

Un jandarm a prins in flagrant cinci hoti ce jefuiau o casa din Capitala

Un jandarm din serviciul de paza al Ministerului Afacerilor Externe (MAE), din Aleea Modrogan din Capitala, a surprins in flagrant delict cinci persoane care escaladau gardul unei proprietati private, dupa ce furasera diverse obiecte din locuinta.
Un jandarm a prins in flagrant cinci hoti ce jefuiau o casa din Capitala
Incidentul s-a petrecut duminica, la pranz, cand jandarmul a observat hotii ce coborau de pe gard, se arata intr-un comunicat de presa de luni al Jandarmeriei Romane.
 
Jandarmul si-a anuntat imediat superiorul in grad, iar, impreuna cu acesta, s-a deplasat la locuinta respectiva, unde a descoperit ca suspectii furasera mai multe elemente de calorifer si alte obiecte din fonta, pe care le aruncasera peste gard, urmand sa le recupereze la plecare.
 
La vederea jandarmilor, cele cinci persoane au luat-o la fuga, patru dintre acestea fiind retinute la aproximativ 200 de metri de imobil, de un echipaj de jandarmerie care asigura masurile de ordine publica in zona.
 
Jandarmii au predat persoanele retinute si bunurile furate de acestea lucratorilor Sectiei 1 Politie, in vederea continuarii cercetarilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu