marime text:

Un hot prins in flagrant intr-un magazin a vrut sa-l omoare pe proprietar!

Prins in flagrant, un tanar din judetul Constanta a vrut sa-l omoare pe proprietarul magazinului din care incerca sa fure. Suspectul in varsta de 33 de ani, inarmat cu un cutit, a reusit sa-l atinga pe barbat. Ranita a fost si sotia proprietarului, care a fost taiata la o mana. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Suspectul si-a planuit intreg atacul. Cu cateva ore inainte de a intra in magazin, a spart un geam din partea laterala a spatiului comercial. Administratorul a fost alertat de o alarma silentioasa si cand a intrat, l-a prins pe hot. Individul era insa inarmat si, asa cum se vede si in imaginile suprinse de camerele de supraveghere, a scos cutitul si l-a atacat. In timpul altercatiei a fost ranita si sotia administratorului.

Pentru fapta sa tanarul risca acum pana la 10 ani de inchisoare

Individul a fost retinut in urma unei razii organizate marti noapte de politistii din Mangalia. In timpul audierilor, el a recunoscut ca l-a atacat pe administratorul magazinului. Oricum, politistii spun ca aveau probe care dovedeau ca el s-a aflat in magazin - anchetatorii i-au gasit amprentele in spatiul comercial si la perchezitie au descoperit si unul dintre pachetele de tigari pe care individul a reusit sa le fure.

Miercuri dupa amiaza, magistratii de la Mangalia au decis sa-l aresteze pentru 29 de zile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu